O nas

Panonica Events je agencija, ki vam zagotavlja izvedbo poslovnih in družabnih dogodkov na najvišji ravni.

Zagotavljamo izvedbo prireditev na ključ z vašo ali našo opremo, naša posebnost pa je, da pri izvedbu dogodkov uporabljamo posebne prireditvene šotore v obliki zvezde, kar bo dalo vašemu dogodku poseben pečat, ki ga bodo obiskovalci ohranili v spominu.

Poleg šotorjev in opreme zanje zagotavljamo tudi ozvočenje in razsvetljavo za vaš dogodek, na razpolago pa imamo tudi DJ osebje in moderatorsko osebje, ki bodo nadgradili vaš dogodek. Aktivno sodelujemo pri pripravi vašega dogodka od samega začetka in vam pomagamo z nasveti in izkušnjami, ki smo jih pridobili v več kot 10-letnem delovanju, kar pomeni, da smo ekipa strokovnjakov, ki bo vaš dogodek realizirala na najvišjem nivoju.

Storitve

  • Izposoja ZVEZDA šotorov
  • Komplet ozvočitve in razsvetljava za vaš dogodek
  • Pohištvo in event oprema
  • DJ-i za različne glasbene zvrsti


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več